ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
.

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Κελεσίδεια 2011 - Αγώνας ΜΤΒ



Επιτυχημένες εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι αθλητές του Σπαρτιατικού σε ποδηλατικούς αγώνες που διεξήχθησαν την Κυριακή 13/2 στο Μαρκόπουλο Αττικής, αφιερωμένοι στην μνήμη του Ηλία Κελεσίδη ενός από τους καλύτερους Έλληνες ποδηλάτες όλων των εποχών.
Οι αγώνες διεξήχθησαν σε δασικούς δρόμους και μονοπάτια με διοργανωτή  τον ποδηλατικό σύλλογο Ερμή Μαρκοπούλου.
Έλαβαν μέρος περίπου 85 ποδηλάτες από 13 σωματεία και η διοργάνωση του αγώνα ήταν ιδιαίτερα καλή ενώ κατά την διάρκεια του αγώνα είχε πολύ καλό καιρό.
         Ο Σπαρτιατικός συμμετείχε με 5 ποδηλάτες στον πρώτο αγώνα της φετινής χρονιάς μετά από τέσσερις μήνες προετοιμασίας.
         Δυο αργυρά μετάλλια ήταν η συγκομιδή των αθλητών του Σπαρτιατικού με τον Σπύρο Παπαδόγιαννη 2ο  στην κατηγορία παίδων και τον Δημήτρη Χριστάκο 2ο  στα μίνι μεγάλα.
Επίσης καλές εμφάνισης πραγματοποίησαν στα μίνι μεγάλα ο Βασίλης Δημητρόπουλος 4ος και ο Δημήτρης Καββούρης 7ος  ενώ ο Τάσος Αντωνόπουλος στάθηκε άτυχος στην κατηγορία παίδων και εγκατέλειψε λόγο μηχανικής βλάβης.
Την αποστολή συνόδευσαν στην Αθήνα οι προπονητές Βασίλης Γιαννιώσης και Χρήστος Βορβής.
         Εξάλλου στην ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων και κοπής πίτας  της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδρίων της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης την Τετάρτη 9/2, βραβεύτηκε ο ποδηλάτης του Σπαρτιατικού Αντωνόπουλος Τάσος πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία παμπαίδων.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε εκτός των άλλων και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Παναγιώτης Μπιτσαξής ενώ χορηγός της βραδιάς και υποστηρικτής αθλητικών εκδηλώσεων της Ε.Ο.Π ήταν οι χυμοί ΛΑΚΩΝΙΑ.