ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
.

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

ATHENS TRACK GRAND PRIX 2011.





         Για 2η χρονιά αθλητές και λάτρεις της ποδηλασίας έδωσαν το ραντεβού τους το Σάββατο 2 Απριλίου στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο για να παρακολουθήσουν το ATHENS TRACK GRAND PRIX 2011.
Πάνω από 130 αθλητές από 20 σωματεία από όλη την Ελλάδα έδωσαν τον καλύτερο εαυτό σε ένα αγώνα που τα είχε όλα, δύναμη, ρυθμό, ενθουσιασμό και πολλούς θεατές που συμμετείχαν με θερμή στα δρώμενα. Στη φετινή διοργάνωση υπερδιπλασιάστηκε σε σχέση με το 2010 ο αριθμός των αθλητών από τις μικρότερες κατηγορίες, γεγονός που δείχνει την διψά τους για αγώνες πίστας και δικαιώνει την επιλογή των διοργανωτών. 
Επιτυχημένες εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι αθλητές του Σπαρτιατικού και σε αυτούς τους αγώνες υπό τις οδηγίες των προπονητών τους Βασίλη Γιαννιώση και Χρήστο Βορβή.
Συγκεκριμένα ο Βασίλης Δημητρόπουλος κατέλαβε την 1η  θέση και το χρυσό μετάλλιο στα 200μ σπριντ με 3ο τον Δημήτρη Καββούρη και 4ο τον Δημήτρη Χρηστάκο στην κατηγορία μίνι μεγάλα. Επίσης η Ηλέκτρα Τράκα απέσπασε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα της ατομικής καταδίωξης νεανίδων, ενώ από του υπόλοιπους ποδηλάτες ξεχώρισε ο Τάσος Αντωνόπουλος με την 5η θέση στο αγώνισμα των πόντων στην κατηγορία παίδων.
Επόμενος αγώνας για την ομάδα του Σπαρτιατικού είναι την Κυριακή 10/4 στην Μεσσηνία στο περιφερειακό πρωτάθλημα Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας στο αγώνισμα της ορεινής ποδηλασίας.  
        Εξάλλου μια ακόμη επιχείρηση της πόλης μας, η εταιρεία εμπορίας αυτοκινήτων ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των διοικούντων, και δώρισε για 2η συνεχόμενη χρονιά τις  φόρμες με τις οποίες θα ντύνονται οι ποδηλάτες του Σπαρτιατικού.
     Το διοικητικό συμβούλιο του Σπαρτιατικού Γ.Σ ευχάριστη ολόθερμα την επιχείρηση ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ και τον διευθυντή της εταιρείας Ηλία Αθανασιάδη για την αμέριστη συμπαράσταση προς τον ιστορικό σύλλογο της πόλης μας.
          
               

                                                               

Από το γραφείο τύπου του Σπαρτιατικού Γ.Σ