ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
.

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ


Χρυσός νικητής αναδείχτηκε ο Δημητρόπουλος Βασίλης του Σπαρτιατικού Γ.Σ στη  Ποδηλατική Ημέρα Νεολαίας που πραγματοποιήθηκε  στο Φάληρο  στις 30 Οκτωβρίου με την συμμετοχή  137 ποδηλατών ηλικίας 8-14 χρόνων και διοργανωτή τον Κρόνο Νίκαιας με την αρωγή της Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.
Οι αγώνες περιελάμβαναν αγωνίσματα ατομικής χρονομέτρησης και αντοχής και πραγματοποιήθηκαν σε ασφαλτική διαδρομή παραπλεύρους την Ολυμπιακών εγκαταστάσεων στο Δέλτα Φαλήρου.
Συγκεκριμένα ο Δημητρόπουλος Βασίλης ήταν ο νικητής στο δρόμο αντοχής στην κατηγορία μίνι μεγάλα και 3ος στην ατομική χρονομέτρηση, ενώ στην ιδία κατηγορία ο Χριστάκος Δημήτρης κατέλαβε την 4η θέση και στα δυο αγωνίσματα και ο Καββούρης Δημήτρης ήταν 6ος και 7ος αντίστοιχα.
Επίσης πολύ καλή  εμφάνιση έκανε στη κατηγορία παμπαίδων ο Παπαστάθης Κώστας καταλαμβάνοντας την 5η θέση στην ατομική χρονομέτρηση όπως και η Τράκα Άλκηστης που στο ίδιο αγώνισμα ήρθε 6η .
Ακόμη αγωνίστηκαν αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις στην κατηγορία μίνι μικρά οι Δημητρόπουλος Παναγιώτης, Αναστασόπουλος Χαράλαμπος, Πιερινάκος Μάριος, Ιωαννίδης Θεόδωρος, και στην κατηγορία μίνι μεγάλα ο Τραιφόρος Παναγιώτης.
Την αποστολή συνόδευαν ο προπονητής Γιαννιώσης Βασίλης, ο έφορος ποδηλασίας Πριστούρης Παναγιώτης και αρκετοί γονείς των αθλητών.
Με τον αγώνα αυτό έκλεισε η αγωνιστική περίοδος για τις ομάδες του Σπαρτιατικού, μία περίοδος ιδιαίτερα καλή αφού κατατάση τον Σπαρτιατικό στις 12 καλύτερες ομάδες πανελλαδικά, και από 20 Νοέμβριου αρχίζει η προετοιμασία για την αγωνιστική περίοδο 2012.