ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
.

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Παλαιολόγια 2011

cid:2265760C-9B1D-4934-AADF-D68519FDBA86/%25CF%2586%25CF%2589%25CF%2584%25CE%25BF%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AF%25CE%25B1%25205.JPG

Διεξήχθησαν την Κυριακή 22/5 στο Μυστρά  διασυλλογικοί και λαϊκοί ποδηλατικοί  αγώνες δρόμου στα πλαίσια του εορτασμού των Παλαιολογίων. Τους αγώνες διοργάνωσαν ο Δήμος Σπάρτης, ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπαρτιατών και ο Σπαρτιατικός Γ.Σ.
Οι συμμετοχές των αθλητών ανήλθαν σε 70 εκπροσωπώντας τους συλλόγους Π.Ο. Πατρών, Ν. Φιλαδέλφεια, Π.Ο Τρίπολης, Μίλων Σπάρτης, Ήρα Νίκαιας, και Σπαρτιατικό Γ.Σ.
Οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ καλές, ο χώρος πλησίον του Δημοτικού γηπέδου Μυστρά   ιδανικός για ποδηλατικούς αγώνες και οι αρκετοί θεατές απόλαυσαν ένα υπέροχο αγώνα. Η διοργάνωση του αγώνα ικανοποίησε σε μεγάλο βαθμό τους συμμετέχοντες και σε αυτό συνετέλεσαν ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κ. Καράτζαλης Λεωνίδας και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Επίσης σημαντική η συμβολή της Τροχαίας Σπάρτης και της Δημοτικής Αστυνομίας
για την ασφαλέστερη διεξαγωγή των αγώνων.
Αγωνιστικά η διαδρομή ήταν σε απόσταση 1800 μ και η κατηγόρια μίνι μικρά πραγματοποίησαν 2 στροφές, τα μίνι μεγάλα 3 στροφές οι παμπαίδες-κορασίδες 6 στροφές και οι παίδες 9 στροφές.
Και σε αυτούς τους αγώνες οι αθλητές του Σπαρτιατικού πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις, αποδεικνύοντας την συστηματική και αξιόλογη δουλειά που γίνεται στην ποδηλατική ομάδα  υπό την επίβλεψη του Παναγιώτη Καρούνου και του Χρήστου Βορβή.
Εξάλλου μεγάλη συμμετοχή υπήρξε και στους λαϊκούς αγώνες με ηλικίες από πέντε χρονών και άνω. Οι ποδηλάτες αγωνίστηκαν μέσα σε αθλητικά πλαίσια, και απέδειξαν ότι σημασία δεν έχει η πρωτιά αλλά η συμμετοχή και ο τερματισμός.
Στις μικρές ιδίως κατηγορίες υπάρχουν πολλά ταλαντούχα αγόρια και κορίτσια που μπορούν στο μέλλον να εξελιχθούν σε πρωταθλητές του αγωνίσματος.
Στους αγώνες παρευρέθησαν και απέδωσαν τα βραβεία στους νικητές ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Αργειτάκος Σταύρος, , ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κ. Καράτζαλης Λεωνίδας, οι Αντιδήμαρχοι κ. Σκρεμπέτης Αποστόλης και Καρμοίρης Γιάννης , οι δημοτικοί σύμβουλοι Αποστολάκος Δημήτρης και Μπουγάδης Χρήστος, ο πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Μυστρά κ. Σκουρμπέλος Δημήτρης και ο Διοικητής Τροχαίας Σπάρτης κ. Καραμπάτος Αναστάσιος.
 
Αποτελέσματα επίσημων αγώνων
 
Μίνι μικρά:
1ος   ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ-  ΜΙΛΩΝ
2ος   ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ ΓΣ
3ος   ΠΕΡΡΙΝΑΚΟΣ ΜΑΡΙΟΣ- ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ ΓΣ  
 
 
 
 
Μίνι μεγάλα:
1ος   ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ  - ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ  
2ος   ΧΡΙΣΤΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ -  ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ.
3ος    ΚΑΒΒΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ- ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣΓ.Σ
 
Παμπαίδες:
1ος  ΠΑΠΑΣΤΑΘΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ -  ΜΙΛΩΝ
2ος   ΚΑΦΙΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ- Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ  
3ος ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ  -  ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣΓ.Σ
 
Παίδες:
1ος   ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΣ- ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ
2ος  ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ- ΣΠΑΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ
3ος  ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ- Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ