ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
.

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Διασυλλογικός Αγώνας Σιρκουί στο Μαρκόπουλο Αττικής





Posted by Picasa

Επιτυχημένες εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι αθλητές του Σπαρτιατικού σε ποδηλατικούς αγώνες που διεξήχθησαν την Κυριακή 8/2 στο Μαρκόπουλο Αττικής, στην περιοχή του ιπποδρόμου.  
Έλαβαν μέρος περίπου 85 ποδηλάτες από 13 σωματεία και η διοργάνωση του αγώνα ήταν ιδιαίτερα καλή ενώ κατά την διάρκεια του αγώνα είχε πολύ καλό καιρό.
         Ο Σπαρτιατικός συμμετείχε με 3 ποδηλάτες, υπό τις οδηγίες του προπονητή Γιαννιώση  Βασίλη, με τον Βασίλη Δημητρόπουλο στην κατηγορία μίνι μεγάλα να κατακτά την 1ην θέση και το χρυσό μετάλλιο, ενώ στην κατηγορία μίνι μικρά ο Δημητρόπουλος Παναγιώτης κατετάγη 5ος και ο Ιωαννίδης Θεόδωρος 9ος
         Επίσης την ιδία ημέρα στην Μεσσηνία πραγματοποιήθηκε ο 1ος ποδηλατικός γύρος Αρχαίας Μεσσήνης,  με την συμμέτοχη πολλών αθλητών στις μεγάλες κατηγορίες.
Ο Σπαρτιατικός συμμετείχε και σε αυτόν των αγώνα με 5 ποδηλάτες, με τον Χριστόπουλο Ηλία 2ο στην γενική κατάταξη ανδρών και τον Αντωνόπουλο Κώστα 1ο στην κατηγορία open.
Επίσης συμμετείχαν πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις οι Τριανταφυλλάκος Ηλίας, Αλεξάκης Δώρος, Μπούζας Γιάννης και Ζαρόκωστας ΗλίαςΕπόμενος αγώνας στις 22/5/2011 στην Σπάρτη.