ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
.

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας


Με αρκετές επιτυχίες για τον Σπαρτιατικό ΓΣ ολοκληρώθηκε στην Αθήνα το πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας έφηβων, παίδων, νεανίδων, κορασίδων, που πραγματοποιήθηκε στο ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο στις 29-30/4 και 1/5 .
         Συγκεκριμένα ο αθλητής του συλλόγου Αντωνόπουλος Τάσος κατετάγη 2ος  στην κατηγορία παίδων στο αγώνισμα 200μ ταχύτητας ενώ στο αγώνισμα ατομικής χρονομέτρησης παίδων ο Παπαδόγιαννης Σπύρος πέρασε στο μικρό τελικό όπου τελικά έχασε το μετάλλιο και την 3η θέση για 5 εκατοστά του δευτερολέπτου.
         Εξίσου επιτυχημένη η εμφάνιση των παίδων και στο αγώνισμα ομαδικού σπριντ όπου έχοντας τον 3ο καλύτερο χρόνο στα προκριματικά  η ομάδα του Σπαρτιατικού αποτελούμενη από τους Αντωνόπουλο Τάσο και Παπαδόγιαννη Σπύρο αναμετρήθηκε στο μικρό τελικό με την ομάδα του Ροδήλιου Ρόδου. Ταχύτερη ομάδα αναδείχτηκε  η ομάδα της Ρόδου χάνοντας το μετάλλιο οι παίδες του Σπαρτιατικού στις λεπτομέρειες.
         Αξιοσημείωτες εμφανίσεις επέτυχαν επίσης στις νεάνιδες η Τράκα Ηλέκτρα καταλαμβάνοντας την 7η θέση στο αγώνισμα των 500μ ατομικής χρονομέτρησης και ο Αντωνόπουλος Κώστας στους έφηβους παίρνοντας την 8η θέση στα 200μ ταχύτητας.
         Την αποστολή συνόδευσαν  στην Αθήνα οι προπονητές του συλλόγου Γιαννιώσης Βασίλης και Βορβής Χρήστος ενώ την ερχόμενη Κυριακή 8/5 οι άνδρες και οι Έφηβοι του Σπαρτιατικού θα πάρουν μέρος σε αγώνα αντοχής δρόμου στην Καλαμάτα και οι μικρές κατηγορίες σε αγώνες δρομου στο Μαρκόπουλο Αττικής